- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže natural syrová | 50 |
Mrkev | 30 |
Salát ledový | 100 |
Citrony | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Med | 5 |
Kuře průměr | 130 |
Energetická hodnota celkem: 1818 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omyté a osušené kuřecí maso nakrájíme na kousky. V misce si z uvedených surovin připravíme marinádu, do které naložíme kuřecí maso a necháme nejlépe přes noc v ledničce. Druhý den upečeme v troubě dozlatova, v letních měsících můžeme zabalit do alobalu a péct na grilu. Podáváme s vařenou rýží a ledovým salátem s kopečkem strouhané mrkve a sladkokyselou zálivkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.